SI KA DU VIL - Bergensk brosteinsjazz fra en kunstnerleilighet i hjertet av São Paulo.
top of page
Search
  • Writer's pictureSHE Music

SI KA DU VIL - Bergensk brosteinsjazz fra en kunstnerleilighet i hjertet av São Paulo.

Sheila Simmenes slapp nylig singelen"Beautiful" - og følger nå opp med en brasiliansk flørt på bergensk med "Si Ka Du Vil".

Låten er et samarbeid med den brasilianske komponisten og bassisten Peter Mesquita, og ble til for noen år siden i São Paulo's bohemdistrikt Vila Madalena.



Improvisasjon og hjerteslag

De to musikerne møttes på fest i nabolaget til felles venner i 2014, og ble sittende og spille, improvisere og prate hele natten. Siden har det musikalske samarbeidet utviklet seg til flere utgivelser, turnéer og stadige reiser mellom Kristiansand og São Paulo.


"Jeg elsker å reise - og kommer alltid tilbake med kofferten full av nye rytmiske idéer, harmoniske klangfarger og lyrikk " - Sheila Simmenes

Afrikanske røtter og morgenkaffe

Låten består av en variasjon av nord-brasiliansk ijexa-rytmikk, med røtter til afrikansk tradisjon i Ilesa, Nigeria. Krydret med flygelhorn, sax og kor-arrangement som omkranser en krystallklar vokal og perkussiv tekst.


"I remember it like yesterday when we created this song. We were drinking coffee and I grabbed the guitar. After only two chords - Sheila started singing this beautiful melody. Composing with her is a completely different experience. It's magic." - Peter Mesquita


Å danse mens du tilgir

Låten handler om kjærlighetsbrudd, ansvar, aksept og kunsten å danse seg gjennom sorgen.


Tore Bråthen på flygelhorn, Michael Bloch på sax, Eirik Ask på Keys, Per Olav Kobberstad på 8-strengs gitar, Jørn Rud på perk, Peter Mesquita på bass, Veronica Andersen og Kristin Dahl på kor. Produsert av Bjørn Ole Rasch i Kongshavn Studio, med Jaran Gustavson og Roald Råsberg som studioteknikere, mixet av Nils Wingerei og mastret av Morgan Nicolaysen.





23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page